1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare:

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse condițiilor de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.
Accesând și utilizând Site-ul, acceptați aceste condiții, fără limitări sau calificări, și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Trei Soluții Contabile S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare.
Dacă nu sunteți de acord și nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să părăsiți imediat acest Site.

2. Proprietatea Conținutului

Site-ul și tot conținutul acestuia, incluzând fără limitare toate imaginile și textele (Conținutul) care se află în propritatea și sub dreptul de autor (Copyright) al Trei Soluții Contabile S.R.L

Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut fără permisiunea scrisă a proprietarului Conținutului. De asemenea, vă informăm că Trei Soluții Contabile S.R.L.. își va asigura și impune în mod hotărât recunoșterea drepturilor de proprietate intelectuală conform legilor în vigoare ajungând, dacă situația o cere, la acționarea în judecată prin instanțele penale a celor vinovați de încalcarea dreptului de proprietate intelectuală .

3. Utilizarea Site-ului

3 Soluții acordă permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele condiții:
Puteți descărca Conținutul, însă numai pentru folosință personală și ne-comercială și cu condiția de a vă conforma cu informațiile privitoare la dreptul de autor (copyright) precum și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut;
Nu aveți permisiunea să distribuiți, să schimbați, să copiați (exceptând cele mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți Conținutul în alt mod, fără acordul în scris al Trei Soluții Contabile S.R.L.;
Este interzis să folosiți Site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, inșelator, abuziv, de harțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la raspundere civilă, sau ar încalca in alt mod legea.
Trei Soluții Contabile S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Trei Soluții Contabile S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului; este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4. Confidențialitatea informațiilor

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site).
Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Lipsa garanțiilor

Conținutul acestui site poate fi modificat în totalitate și vă este oferit ‘ca atare’ fără a fi oferită nici o garanție de nici un fel, implicită sau expresă.

6. Exonerarea de Raspundere

Folosirea acestui site este complet pe contul dumneavoastră. Trei Soluții Contabile S.R.L și societățile afiliate, directorii, funcționarii, agenții sau orice alte părți implicate în conceptul, creația sau punerea la dispoziție a site-ului nu se fac răspunzători pentru daune directe sau indirecte, indiferent de natura lor, ce ar fi rezultate din sau legat de utilizarea site-ului sau a conținutului său.
Trei Soluții S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate și nu se face răspunzătoare pentru nicio daună sau virusi care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării site-ului sau descărcării materialelor de pe acest site.

7. Legături (link-uri) pe site-urile unei terțe părți

Site-ul poate conține legături către alte site-uri. Astfel de legături vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Trei Soluții Contabile S.R.L. nu controlează, și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.
Fără a se limita la cele mai sus mentionate, Trei Soluții Contabile S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe parți; sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare; nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop; nu ofera o securitate adecvata; conțin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sunt licențioase sau calomnioase.

8. Furnizorii de servicii

Furnizorii de servicii, denumiți în continuare Parteneri, reprezintă atât societățile comerciale cât și persoanele fizice autorizate care au încheiat un contract de colaborare cu societatea Trei Soluții Contabile S.R.L.
Partenerii pot fi furnizori de servicii de contabilitate, audit financiar, resurse umane, consultanță fiscală, optimizare fiscală precum și alte servicii din domeniul financiar-contabil.
Partenerii se supun Termenelor și Condițiilor atașate contractului de colaborare cu societatea Trei Soluții Contabile S.R.L.

9. Utilizatorii serviciului gratuit

Clienții, denumiți în continuare Utilizatori, reprezintă solicitanții de oferte de servicii care au înregistrat o cerere în acest sens, prin intermediul formularelor de contact cuprinse în acest site, telefonic sau prin poștă electronică, precum și prin intermediul conturilor societății create pe rețelele de socializare.
Utilizatorii desfășoară activitate economică prin intermediul unei societăți sau unei P.F.A. sau altei forme de organizare (O.N.G., Asociație, ÎI, ÎF pentru care solicită externalizarea serviciilor.
Utilizatorii pot fi reprezentanți, administratori, asociați sau persoane cu putere de decizie în cadrul societății care urmărește să își externalizeze serviciile.
În urma înregistrării și validării cererii de ofertă, utilizatorul este contactat de către 3 furnizori de servicii care îndeplinesc condițiile listate în descrierea solicitării.
Utilizatorul nu are obligația de a accepta colaborarea cu niciunul dintre parteneri, transmiterea ofertelor fiind cu scop informativ.
Utilizatorul își dă consimțământul pentru ca datele de contact transmise prin intermediul cererii de ofertă să fie transmise către maxim 3 parteneri. Aceștia au responsabilitatea de a contacta clientul într-un interval de maximum 24 de ore pentru a-și prezenta serviciile și oferta de preț sau pentru a stabili întâlniri, fără caracter obligatoriu, fie la sediul clientului fie la sediul partenerului.

9. Serviciu gratuit și fără obligații atașate

Serviciul pe care societatea Trei Soluții Contabile S.R.L. îl oferă clienților este complet gratuit și fără caracter obligatoriu.
Serviciul constă în consultanță pentru identificarea problemelor pe care le are societatea în cauză, emiterea soluțiilor și conectarea clientului cu furnizorii care au capacitatea de a implementa soluțiile respective.