Unde vă găsesc?

Sediul nostru este în sectorul 6.
3 Soluții este o platformă online astfel că toată activitatea nostră se desfășoară în acest mediu.

Cine sunt contabilii și auditorii cu care lucrați?

Partenerii sunt reprezentanți ai firmelor de contabilitate și audit înscrise în platformă. Toate firmele partener cu care lucrăm se supun unor termeni și condiții și îndeplinesc un set de criterii pentru admiterea în platformă.

Cum alegeți partenerii?

Fiecare partener este evaluat cu privire la experiență, calitatea serviciilor oferite, nivelul de satisfacție al clienților, abilitatea de a comunica ușor și de a menține o relație de colaborare dinamică, precum și flexibilitatea în materie de prețuri.

Profilul partenerului este definit în urma evaluării, urmând ca acesta să aibă acces numai la clienți potriviți profilului său.

Unde au sediul?

Avem parteneri în fiecare sector al Capitalei.

În situația în care dorești să externalizezi către un contabil sau auditor situat în aproapiere de sediul afacerii tale, te conectăm cu partenerii potriviți din sectorul respectiv.

Cum îmi găsiți 3 furnizori potriviți?

Pornind de la așteptările tale cu privire la viitoarea colaborare (ex: experiență într-un sector de activitate anume, cunoașterea unei anumite limbi străine, programul în care se operează, localizare, buget orientativ etc) cererea ta ajunge exclusiv la partenerii compatibili.

În cât timp voi fi contactat?

Fiecare cerere este preluată în maximum 15 minute. De cele mai multe ori avem nevoie de doar 2 ore pentru a le rezolva, în funcție de disponibilitatea partenerilor.

Termenul maxim este de 24 de ore pentru solicitări mai complexe (exemplu: am fost solicitați să găsim pentru un cetățean străin firme de contabilitate cu vorbitori de limba bulgară).

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit?

Dacă ofertele partenerilor noștri nu îți sunt pe plac, poți continua căutarea pe cont propriu, fără nicio obligație față de noi.

98% din solicitanți au găsit prin noi prețuri mai bune și colaborarea dorită.

Care este numărul maxim de recomandări?

Îți recomandăm 3 furnizori de servicii. Noi considerăm că este un interval de referință potrivit pentru a lua o decizie corectă și informată.

Ce obligații am față de 3 Soluții?

Nu ai nicio obligație față de noi.

Te invităm să apelezi la serviciul oricând ai nevoie și numai dacă ai. Ne dedicăm timpul pentru a-ți prezenta profesioniștii potriviți, alături de care să găsești soluții avantajoase pentru compania ta.

Îți găsim rapid 3 contabili sau auditori din piața locală.

Ne spui preferințele tale cu privire la colaborare, expertiză și un buget alocat serviciilor solicitate. 3 Parteneri te contactează direct pentru a-ți prezenta ofertele personalizate. Desigur, poți căuta pe cont propriu însă serviciul nostru este gratuit și fără obligații atașate, așadar ce motive ai avea?

Obține Oferte De La 3 Furnizori

Gratuit, rapid și fără obligații.
Informațiile transmise sunt confidențiale și utilizate numai in scopul menționat.